ВНЖ/ПМЖ

Італійський “чобіт”, що простягся від центральної Європи практично до самої Африки, омивається відразу п’ятьма морями. Це Лігурійське, Тірренське, Іонічне, Адріатичне і Середземне (яке, власне, включає всі чотири перерахованих вище басейни). Завдяки цьому італійці говорять про унікальні кліматичні умови на їх території – це м’який клімат “mediterraneo”.

ВНЖ дає можливість довго перебувати у країні, зазвичай його видають п’ять років, та був можна продовжити на тривалий термін. Живучи за кордоном, оформити ВНЖ – це означає полегшити собі життя, адже з ним можна працювати, виїжджати та в’їжджати до країни. Оформлення цього документа обов’язково працюючим за кордоном особам, а також необхідно тим, хто має намір довго затриматися в країні або навіть стати її громадянином.

Види
ВНЖ

бізнес-іміграція

Представники
бізнесу, які бажають емігрувати до Італії
та вести тут підприємницьку
діяльність можуть розраховувати на
лояльність місцевої влади. Але разом
з тим бути готовими до певних
фінансових витрат.. Крім цього
підприємство, відкрите на території
цієї держави має бути реально
діючим та приносить стабільний
дохід у розмірі мінімум 20 тис. євро
рік.

В Італії на сьогодні цей варіант прийнятний лише для фахівців високого рівня! Щоб оформити тут ВНЖ для цієї категорії громадян, необхідно наявність запрошення від роботодавця та пройти весь шлях оформлення робочої візи.

?Для всіх інших категорій робітників легалізація відбувається на підставі періодичного виходу закону про легалізацію нелегальних іммігрантів – Sanatoria 2009, Sanatoria 2012, Sanatoria 2020

Також
працює в цій країні мають право
студенти-іммігранти, але для них чітко
обмежена кількість робочого дня.
Воно становить не більше 20-ї години в
тиждень

надходження
на навчання

Студенти, які надійшли на навчання до місцевих навчальних закладів, отримують ВНЖ, терміном на один рік з необхідністю продовжувати його до закінчення навчання. Щоб залишитися після навчання жити в цій країні, потрібно заздалегідь проконсультуватися з нами.

по
спорідненості,
одруження або возз’єднання сім’ї

До пільгової категорії громадян можна віднести осіб, які мають родичів з відповідним підданством або лише оформляють його. Насамперед це діти, батьки, подружжя, усиновлені особи.

Пріоритетними
напрямами є возз’єднання
сім’ї та отримання ВНЖ по шлюбу з громадянами
мають відповідне підданство.

обране
місце проживання, без
можливості працювати в межах цього
держави

Даний спосіб тільки для багатих людей і він мені НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ! При цьому слід знати, що видається офіційний дозвіл на обране місце проживання за наявності на рахунку заявника щонайменше 22 тис. євро на рік, що потрібно щороку підтверджувати ОФІЦІЙНИМИ банківськими виписками своєї країни.

???І ось цю категорію іммігрантів я б розділила на СИЛЬНО! багатих (для них ми залишаємо все як є) і просто багатих. Тому що зручніше буде купівля житла разом із чинним бізнесом. Таке ВНЖ передбачає всі безкоштовні соціальні пакети та італійську пенсію.

Для отримання ВНЖ в Італії мало бути власником нерухомості. Так Ви можете отримати лише шенгенську візу типу С (перебування 90 днів). Для перебування на території країни всі 365 днів необхідно отримати мультивізу типу D. Ми радили б об’єднати покупку нерухомості з бізнес імміграцією.

Ще одна можливість – це відкриття представництва на території Італії (українського, російського) і стати працівником цього представництва. ?Зараз це найзручніший варіант.



Добавить комментарий